Rr. Ali Demi, prane BKT, Tirana (AL)

Zhvillime Software

Skuadra jone zhvillon dhe nderton aplikacione, platforma dhe produkte te cilat permbushin pritshmerite dhe nevojat e biznesit tuaj. Duke filluar nga ndertimi i faqeve web (duke perdorur Wordpress, Joomla, Custom etj), ndertimi i aplikacioneve mobile (IOS & Android) e deri tek ndertimi i produkteve dhe platformave ndervepruese ben te mundur qe ne te kemi nje zgjidhje per cdo kerkese tuajen.

Website

Mobile Apps

CRM & ERP Systems

Sisteme Operacionale

Application Support

Sherbime ne Cloud

Vazhdimesia dhe garancia e sherbimit online eshte nje domosdoshmeri . Ofrimi i sherbimeve Cloud sipas kerkeses se biznesit, e pershtatur dhe me buxhetin e caktuar, eshte nje zgjidhje e cila perkrah bzineset te te gjitha llojeve dhe madhesive. Infrastruktura jone ngrihet ne tre datacentera te cilat ndodhen ne Gjermani, Finlande dhe SHBA (Lindje). Nje pjese tjeter shume e rendesishme eshte infrasktruktura Cloud e cilat ndodhet ne AWS dhe Google Cloud. Te gjitha keto mundesojne krijimin e nje mjedisi ku sherbimet mund te qendrojne online, te dhenat te mbeten te sigurta dhe vazhdimesia e sherbimit te jete e garantuar.

Domain

Hosting

VPS & Dedicated Servers

Cloud Storage

Emails

VPN

Konsulence IT

Ne nje kohe kur sherbimet dixhitale jane kaq esenciale ne shume fusha te industrise, nevoja per te ecur perpara me hapin e kohes krijon sfida te ndryshme te cilat nuk duhet te pengojne biznesin tuaj ne proceset normale te operimit. Eksperienca jone ne fushen e planifikimit, projektimit, ndertimit dhe suportit ne vazhdimesi, te zgjidhjeve ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit na ben ne partnerin tuajin te besuar

Suport Teknik

Planifikim Teknologjik

Dixhitalizimi i proceseve te biznesit

Siguria e informacionit

Vazhdimesia operacionale